Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، بعد از حادثه پلاسکو عنوان شد که سازمان آتش‌نشانی تجهیزات به‌روز و کارآمدی را در اختیار نداشته و به رغم مصوبات متعدد در مورد تامین تجهیزات مدرن و بالگرد برای این سازمان هیچ اقدام موثری از سوی شهرداری تهران برای اجرای این مصوبات نشده است و چندی بعد سازمان آتش‌نشانی تمام تلاش خود را برای بروزرسانی تجهیزات انجام داد، اما با تحولاتی که در بازار ارز ایجاد شد، این مسیر با چالش مواجه شده و کالاهای آتش‌نشانی در زمره کالاهای ممنوعه وارداتی قرار گرفته است که بی‌شک این امر مشکلاتی را برای تمامی سازمان‌های آتش‌نشانی از جمله سازمان آتش‌نشانی تهران در زمینه تامین تجهیزات ایجاد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با مهدی داوری؛ مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران درباره چگونگی روند بروزرسانی تجهیزات این سازمان و مطالبات خانواده شهدای پلاسکو گفت‌وگو کردیم که متن آن را در زیر می‌خوانید:

عدم پرداخت دیه شهدای پلاسکو

مهدی داوری (مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین وضعیت دادگاه حادثه پلاسکو گفت: نظر کارشناسی اولیه اعلام شده، اما روند بررسی حادثه از سوی قوه قضاییه همچنان ادامه دارد و من اطلاع دقیقی از روند این بررسی در حال حاضر ندارم.

وی ادامه داد: پرداخت دیه به خانواده‌های شهدای پلاسکو نیز به روند دادگاه برمی‌گردد و تا زمانی که نتیجه نهایی دادگاه مشخص نشود دیه شهدای پلاسکو پرداخت نمی‌شود.

او همچنین درباره پرداخت حقوق و مزایا به خانواده‌های شهدای پلاسکو گفت: شورای شهر در حمایت از شهدای آتش‌نشانان مصوبه‌ای را تصویب کرد که براساس آن سازمان پرسنلی را که به شهادت می‌رسند، بازنشسته نمی‌کند و حقوق آنها به صورت جاری به خانواده‌هایشان پرداخت می‌شود، اما در خصوص پرسنل مجرد که به شهادت می‌رسند، قانون این اجازه را به سازمان نمی‌دهد که این حقوق را به خانواده‌‌های آنها پرداخت کند، از همین‌رو سازمان آتش‌نشانی با مصوبه هیات‌مدیره مبلغی را به عنوان کمک مستمری به خانواده‌‌های تمام شهدا چه متاهل و چه مجرد طی چهار الی پنج مرحله در سال پرداخت می‌کند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره عدم اختصاص کد شهادت از سوی بنیاد شهید به خانواده شهدای پلاسکو تصریح کرد: همه شهدای آتش‌نشان از جمله شهدای پلاسکو شهید خدمت محسوب می‌شوند، اختصاص عنوان شهید خدمت به شهدای آتش‌نشان به این معنی است که سازمان مربوطه باید امتیازات و کمک‌هایی که به این شهدا تعلق می‌گیرد را تقبل کند. البته بحث شهدای خدمت در دیگر سازمان‌ها نیز مطرح است و آنها نیز با این مشکل مواجه هستند و کد شهادت از طرف بنیاد شهید به خانواده این شهدا تعلق نمی‌گیرد.

بی‌نتیجه بودن پیگیری‌ها برای احراز شهادت آتش‌نشانان

داوری با بیان اینکه شهدای خدمت نیز همان قدر و منزلت را در میان مردم دارند، ادامه داد: البته ما پیگیری‌هایی از طریق شهرداران برای احراز کد شهادت از بنیاد شهید داشتیم و آقای نجفی شهردار سابق نیز در این زمینه پیگیری‌هایی انجام دادند که به نتیجه نرسید. اما ما در سازمان آتش‌نشانی تا جایی که در توان داریم از خانواده شهدا حمایت می‌کنیم.

وی با بیان اینکه سازمان در حمایت از خانواده‌های شهدای پلاسکو و رفع مشکلات آنها اقدامات لازم را انجام داده است، تصریح کرد: از حدود دو ماه پیش خانواده شهدای آتش‌نشان نیز تحت پوشش اداره کل ایثارگران شهرداری قرار گرفته‌اند و پرونده‌هایی برای شهدای آتش‌نشان در این اداره تشکیل شده‌است و فکر می‌کنم تا مدت زمان دیگری تمامی این اقدامات به پایان برسد.

تا سال آینده سایبان در مزار شهدا نصب کنیم

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران همچنین درباره یکی از خواسته‌های خانواده شهدای پلاسکو مبنی بر مسقف کردن مزار شهدای پلاسکو گفت: در بهشت زهرا(س) حدود سی هزار شهید با شرایط مختلف مدفون هستند، بنابراین ایجاد تغییرات در مزار شهدا باید با هماهنگی باشد، در این خصوص رایزنی‌هایی را انجام داده‌ایم و امیدوارم تا اوایل سال آینده بتوانیم سایبانی با یک طرح خاص در مزار شهدای پلاسکو نصب کنیم تا خانواده‌ها نیز در راحتی و آسایش باشند.

حادثه پلاسکو نباید هیچ‌گاه فراموش شود

داوری در بخش دیگری از صحبت‌هایش در پاسخ به این سوال که آیا تجهیزات و وسایل آتش‌نشانی به گونه‌ای است که در صورت بروز حادثه‌ای مشابه پلاسکو بتوانیم از پس اطفاء آن برآییم؟ توضیح داد: بعد از حادثه پلاسکو که دو سال پیش اتفاق افتاد، حوادثی مانند آن در شهر تهران کم نبوده است، حوادثی مانند آتش‌سوزی در ساختمان برق حرارتی یا حریق در برج پارامیس در منطقه ۲۲. آتش‌نشانان با تلاشی که داشتند، توانستند از عهده این حوادث برآیند، اما نکته مهم این است که وقتی بحث از حادثه پلاسکو می‌شود، باید این را مدنظر داشته باشیم که حادثه پلاسکو هیچ‌گاه نباید فراموش شود و باید از آن بیاموزیم.

ساختمان پلاسکو از تجهیزات عادی برای مواجه با حادثه محروم بود

وی با بیان اینکه آمادگی نیروها و بروز‌رسانی تجهیزات یک سوی مواجهه با حادثه است، تصریح کرد: مهمترین دلیلی که باعث شد، آن فاجعه در ساختمان پلاسکو رخ دهد، در حقیقت نابسامانی‌ها و عدم آمادگی ساختمان و اهالی آن در برابر چنین حادثه‌ای بود. متاسفانه ساختمانی که فعالیت‌های مهم اقتصادی در آن انجام می‌شد و انبارهای‌ بزرگ در آن قرار داشت از ابتدایی‌ترین تجهیزات برای مواجهه با یک آتش‌سوزی محروم بود.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران تاکید کرد: درست است که سازمان آتش‌نشانی باید از تجهیزات بروز برخوردار باشد و طبیعتا این سازمان به دنبال بروزرسانی و تکمیل تجهیزات است و طی یکی دو سال گذشته اتفاقات خوبی در این زمینه رخ داده است، اما امیدواریم که مسئولان و مردم هم به ایمنی ساختمان‌ها توجه بیشتری داشته باشند و همچنین آگاهی نسبت به ایمنی در بین شهروندان ارتقا یابد تا دیگر  شاهد چنین حوادثی نباشیم.

تلاش برای به‌روز‌رسانی تجهیزات ادامه دارد

داوری با بیان اینکه برنامه‌های ما برای به‌روزرسانی تجهیزات آتش‌نشانی همچنان ادامه دارد، افزود: از هر فرصتی برای تکمیل تجهیزات استفاده می‌کنیم، البته تحولات اقتصادی کمی روند به‌روزرسانی تجهیزات سازمان آتش‌نشانی را کند کرده است. از آنجا که بیشتر تجهیزات سازمان آتش‌نشانی وارداتی است، بنابراین وابستگی زیادی به شرایط ارزی دارد، اما ما همچنان به تلاش‌مان برای تامین تجهیزات ادامه می‌دهیم و برنامه‌های تامین تجهیزات سازمان کاملا مشخص است و از سوی شورای شهر و شهرداری تهران نیز حمایت‌های لازم برای تامین این تجهیزات انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: زمانی که می‌خواستیم نردبان‌های اطفاء حریق را وارد کنیم، در ابتدا این نردبان‌ها در اولویت ۴ واردات کالایی قرار داشت، اما با مساعدت‌هایی که در دولت انجام شد این نردبان‌ها در ردیف ۲ کالاهای وارداتی قرار گرفت و ما توانستیم از سامانه نیما ارز برای واردت این نردبان‌ها بگیریم و با قیمت مناسب‌تری آنها را وارد کنیم.

تجهیزات آتش‌نشانی جزء کالاهای اولویت ۴ در واردات هستند

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه تجهیزات آتش‌نشانی جزو کالاهای با اولویت چهار است، خاطرنشان کرد: برای نردبان‌ها توانستیم از ارز نیما استفاده کنیم، اما قطعا برای تامین لباس‌ها و تجهیزات حفاظت فردی و بسیاری دیگر از تجهیزات می‌تواند در گروه دو قرار گیرد تا هم مساعدتی به کل سازمان‌های آتش‌نشانی کشور شود و هم اینکه توان خرید برای سازمان‌ها ایجاد شود. سازمان قبل از تغییر شرایط اقتصادی در کشور توانسته بود خرید‌های خوبی در زمینه لباس و تجهیزات فردی انجام دهد و طی یک سال و نیم قبل از تغییرات اقتصادی در مجموع سه هزار دست لباس آتش‌نشانی خریداری و به آتش‌نشانان تحویل داده شده بود، اما این روند به‌روز‌رسانی باید ادامه داشته باشد. لباس‌های عملیاتی ما در ردیف کالایی چهار است یعنی جزء کالاهایی است که ورود آنها به کشور ممنوع است.

قوانین برای تامین تجهیزات آتش‌نشانی بازنگری شود

وی ادامه داد: خواستار این هستیم که دولت در حوزه واردات بازنگری در خصوص نیازهای آتش‌نشانی داشته باشد، چراکه بستر تولید لباس‌های آتش‌نشانی در کشور آماده نیست، یا اینکه لباس‌های تولید داخل استانداردهای لازم را دارا نیست. شغل آتش‌نشانی شغل بسیار حساسی است و آتش‌نشانان در شرایط سخت فعالیت می‌کنند. ما در هر جایی که لازم باشد توضیحات‌مان را در خصوص اینکه شغل آتش‌نشانی جزء مشاغل سخت است ارائه خواهیم داد، این خواسته همه آتش‌نشانی‌های کشور است که مساعدت بیشتری شده و در بروز‌رسانی تجهیزات کمک بیشتری شود، اینکه اعتبار در اختیار آتش‌نشانی‌ها قرار بگیرد یک بعد قضیه است از سوی دیگر باید امکان دست‌یابی به تجهیزات برای سازمان آتش‌نشانی فراهم شود و باید تا جایی که امکان دارد به آتش‌نشانی در این زمینه کمک شود.

ساختمان آلومینیوم ایمن‌سازی شد

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه ساختمان پلاسکو در یک پروسه ۱۵ الی ۲۰ ساله بیش از ۲۰ اخطار و دستورالعمل از ماموران آتش‌نشانی دریافت کرده بود، تصریح کرد: بعد از حادثه پلاسکو با توجه به شرایطی که ایجاد شد، تعدادی از ساختمان‌ها اقدامات لازم را برای افزایش ایمنی ساختمان انجام دادند به طور مثال ساختمان آلومینیوم اقداماتی را برای ایمن‌تر کردن ساختمان انجام داد. خوشبختانه یک هماهنگی خوبی بین سازمان آتش‌نشانی، شهرداری، قوه‌قضاییه و نیروی انتظامی ایجاد شد و برخی از این ساختمان‌ها که خطر خیلی زیادی داشتند را پلمپ کردیم و صاحبان این ساختمان‌ها تعهد دادند که مشکلات این ساختمان‌ها برطرف شود و اصلاحاتی را نیز انجام دادند.

وجود خلاء قانونی در خصوص برخورد با ساختمان‌های متخلف

داوری با اشاره به طرح نظام بازرسی ایمنی ساختمان‌ها گفت: این طرح توسط آتش‌نشانان در مناطق مختلف تهران انجام می‌شود و دستورالعمل برای ساختمان‌ها صادر می‌کنند، اما باید توجه داشته باشید که سازمان آتش‌نشانی ضابط قانونی نیست و نمی‌تواند به طور مستقل با ساختمان‌هایی که موارد ایمنی را رعایت نمی‌کنند، برخورد کند همانطور که در خصوص پلاسکو نتوانسته بود از لحاظ قانونی با ساختمان قبل از حادثه برخورد کند، در حالی‌که قبل از حادثه به این ساختمان بارها تذکر داده بود. معتقدم خلا‌ء‌های قانونی دراین زمینه وجود دارد و این خلاء قانونی باعث می‌شود روند به نتیجه رسیدن ایمنی ساختمان‌ها با کندی پیش‌ می‌رود و معتقدم این اصلاح قوانین باید روزی اتفاق بیفتد.

وی تاکید کرد: از سوی دیگر باید تکالیف شهروندی نیز در خصوص ایمنی مشخص باشد، وقتی بسترهای لازم برای ایمن‌سازی ساختمان از سوی یک سازمان آماده می‌شود و کارشناسی فنی و دستورالعمل‌ها، آگاهی بخشی عمومی از سوی سازمان صورت می‌گیرد، اما مردم اقدامی برای این ایمن‌سازی‌ها انجام نمی‌دهند. مردم باید بپذیرند که هزینه برای ایمنی در حقیقت نوعی سرمایه‌گذاری است و این ایمن‌سازی‌ها باعث می‌شود که جان‌ افراد و سرمایه‌ها حفظ شود.

عدم بروزرسانی تجهیزات ما را با مشکل مواجه می‌کند

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران تاکید کرد: معتقدم حمایت از آتش‌نشانی‌ها باید از سوی دولت ادامه پیدا کند و این در یک دوره مشخص زمانی نیست. آتش‌نشانان نیروی دفاعی یک شهر در برابر حوادث هستند و باید از این نیروی دفاعی هم در بخش عملیاتی و هم در بخش پیشگیری همواره پشتیبانی کرد و با حمایت‌های قانونی که انجام می‌شود از بروز این حوادث جلوگیری کرد. اتفاقات خوبی از سوی شهرداری در سال ۹۶ و ۹۷ برای سازمان آتش‌نشانی صورت گرفت و می‌دانم که در سال ۹۸ این حمایت‌ها از سوی شهرداری ادامه دارد، اما دسترسی ما به این تجهیزات بسیار مهم است و قوانینی که اگر اصلاح نشود می‌تواند برای ما دست‌و پاگیر بوده و روند ما را در بروزرسانی تجهیزات کاهش دهد، درخواست ما این است که در اولویت‌بندی کالاهای آتش‌نشانی بازنگری شود، چراکه عدم به‌روزرسانی تجهیزات می‌تواند ما را با مشکلاتی مواجه کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مهدی داوری ساختمان پلاسکو مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۸۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره

پیمانه اقتصادی تابناک هر روز بسته‌ای خبری از آخرین اخبار و تحولات مهم اقتصادی ایران و جهان ارائه می‌کند؛ پیمانه‌ای شامل تغییرات ۲۴ ساعت اخیر از بازار‌هایی همچون ارز، خودرو، طلا، انرژی و مسکن، که در کنار آن به واکنش‌ها و صحبت‌های اقتصادی مسئولان نیز پرداخته می‌شود.

انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو عباس علی آبادی وزیر صمت گفت: در تولید خودرو‌های کشنده و اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم بلکه در تولید این خودرو‌ها نیازمند زمان و نیازمند تامین هزینه‌ها هستیم. وزیر صمت افزود: متاسفانه گاهی به بهانه تامین مالی و گاهی به بهانه زمان اینکه خودرو فوری مورد نیاز است واردات انجام می‌شود. وی در پاسخ به این سوال که چگونه می‌توان جلوی این بهانه را گرفت گفت: هر بار به دنبال یک بهانه می‌گردند برای آنکه راهی پیدا کنند تا به منفعت مورد نظر خود دست یابند. الان یکی از بهانه‌ها این است که تامین کنندگان خارجی مایل به تامین مالی هستند. وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ما باید این بهانه را از بین ببریم و روش‌هایی را برای تامین مالی و مشارکت دادن مردم در این امر پیدا کنیم تا به این بهانه‌ها به سمت خارجی‌ها نرویم. /صداوسیما   وزیر اقتصاد: هر روز بخشنامه‌ی غافل‌گیرکننده برای صادرکننده و تولیدکننده نداریم خاندوزی گفت: در حوزه‌ی گمرکات کشور، اقدامات خوبی برای تسهیل تجارت انجام شد. در سال ۱۴۰۲، تعداد بخشنامه‌های حوزه‌ی تجاری و گمرکی کشور ۵۳ درصد کاهش یافت. پیش‌بینی‌پذیری خیلی خوبی فراهم شد، تا دیگر هر روز و هر ساعتی یک بخشنامه‌ی غافل‌گیرکننده برای صادرکننده و تولیدکننده رقم نخورد. کاهش شاخص کل بورس در اولین روز کاری هفته شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (یکشنبه ۱۶ اردیبهشت) با کاهش ۵ هزار و ۱۸۲ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۵۹ هزار و ۷۳۴ واحد ایستاد. معامله گران در بورس تهران بیش از ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون سهم و اوراق مالی را با انجام ۲۹۲ هزار معامله دادوستد کردند که ارزش آن به حدود ۴۱ هزار میلیارد ریال رسید. نمادهای وامید و سدشت بیشترین اثر مثبت و نمادهای فملی، فارس، شبندر، فولاد و کگل بیشترین اثر منفی را بر شاخص بورس داشتند.   رشد ۵ برابری معاملات بورس انرژی معاملات برق بورس انرژی در آغاز سومین هفته اردیبهشت ماه و پس از اجرای طرح اصلاح جریان نقدینگی صنعت برق رشد چشمگیر ۵ برابری را تجربه کرد.   نوسان دلار مرکز مبادله در کانال ۴۴ هزار تومان

هر اسکناس دلار امروز (یکشنبه ۱۶ اردیبهشت) در مرکز مبادله ارز و طلای ایران با رشد ۱۲۳ تومانی نسبت به روز کاری گذشته (پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت)، ۴۴ هزار و ۴۳۷ تومان دادوستد شد. قیمت حواله دلار آمریکا نیز با ۱۱۴ تومان افزایش نسبت به پنجشنبه، ۴۱ هزار و ۴۹۱ تومان معامله شد. قیمت هر اسکناس یورو نسبت به روز کاری گذشته با افزایش ۵۱۸ تومانی به ۴۷ هزار و ۸۴۴ تومان و حواله آن با افزایش ۴۸۳ تومانی، ۴۴ هزار و ۶۷۲ تومان قیمت خورد.

عقب گرد سکه در بازار تهران

قیمت هر قطعه سکه طرح جدید در معاملات امروز (یکشنبه ۱۶ اردیبهشت) در بازار طلای تهران نسبت به قیمت پایانی روز کاری گذشته (پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت)، ۹۵۰ هزار تومان کاهش داشت و به ۴۰ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان رسید. سکه بهار آزادی طرح قدیم نیز با کاهش ۶۰۰ هزار تومانی نسبت به قیمت پایانی روز کاری گذشته، ۳۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معامله شد. امروز نیم سکه با ۷۰۰ هزار تومان کاهش قیمت، ۲۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و ربع سکه با کاهش ۶۰۰ هزار تومانی، ۱۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش رسید.

پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال

گلدمن ساکس با توجه به ریسک‌های ژئوپلیتیکی، پتانسیل افزایش قیمت طلا را به بالای ۳۰۰۰ دلار می‌بیند. به گزارش ایسنا، سال ۲۰۲۴ شاهد افزایش قیمت طلا به سطوح بی‌سابقه بود، به طوری که فلز زرد در ماه گذشته به دلیل افزایش تقاضای جهانی در بحبوحه عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی از ۲۴۰۰ دلار در هر اونس فراتر رفت. نکته قابل توجه این است که راهبرد شناسان‌ گلدمن ساکس بر این باورند که فضای مثبت بیشتری برای فلز امن وجود دارد و می‌گویند تا پایان سال به طور بالقوه می‌تواند از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

نرخ رشد نقدینگی در فروردین ماه چند درصد شد؟ رئیس کل بانک مرکزی گفت: بر اساس گزارش‌های تهیه شده نرخ رشد نقدینگی که تا پایان اسفند سال گذشته به ۲۴ درصد کاهش یافته بود، در فروردین به ۲۳ درصد رسیده است. همچنین بر اساس این گزارش نرخ رشد پول نیز که سال گذشته ۳۳ درصد بود، تا ۱۶ فروردین امسال به ۱۶ درصد کاهش یافته است. فرزین افزود: رشد پول معیار مهمی برای انتظارات تورمی است و کاهش نرخ رشد آن نشانگر کاهش انتظارات تورمی است. همچنین در فروردین امسال میزان دارایی‌های ارزی کشور حدود ۲۰۰ میلیون دلار افزایش یافته که به معنای تراز مثبت ۲۰۰ میلیون دلاری خرید دارایی‌ها ارزی نسبت به فروش آن است.   صف میلیونی برای دریافت وام اجاره

مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرد‌ه‌اند که از این تعداد یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند. وی با یادآوری این‌که تاکنون یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند، افزود: بانک‌ها تاکنون با ۴۴۵ هزار و ۶۸ نفر (۳۰ درصد) قرارداد امضا کرده‌اند. وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند. /تسنیم

افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹ موسسه مطالعات اقتصادی بامداد با انتشار نموداری از درصد تغییرات قیمت لبنیات نوشت: براساس داده‌های مرکز آمار قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹ تاکنون ۵۹۳.۶۸ درصد رشد داشته است. جزئیات این تغییرات را در نمودار زیر می بینید: افزایش مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۲.۳۳ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل  ۰.۲۱ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۵۳.۴۹ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۳۲ درصد افزایش روزانه را ثبت کرده است. حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۵۵.۰۷ میلیارد دلار است که ۲۵.۴۶ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۴.۹۵ میلیارد دلار است که  ۸.۹۹ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال  بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۵۰.۰۵ میلیارد دلار است که ۹۰.۸۹ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

آغاز فروش خودرو‌های برقی وارداتی

مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو از آغاز نخستین طرح فروش خودرو‌های برقی و هیبریدی وارداتی از عصر یکشنبه ١۶ اردیبهشت ماه خبر داد. مهدی تقدسی با اعلام این خبر تاکید کرد که در این طرح چهار خودروی وارداتی شامل خودرو‌های برقی، هیبریدی و بنزینی، فقط برای ثبت‌نام کنندگان مرحله نخست خودرو‌های وارداتی که اسفند ١۴٠١ ثبت‌نام کرده بودند، خواهد بود و ثبت‌نام جدیدی صورت نمی‌گیرد. طبق اعلام مدیر سامانه یکپارچه خودروها، این مرحله از فروش خودرو‌های وارداتی که نخستین دور از فروش خودرو‌های برقی است، فقط برای متقاضیان مرحله نخست ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی که اسفند ۱۴۰۱ با بلوکه کردن وجه ۵٠٠ میلیون تومانی در حساب وکالتی خود اقدام به ثبت‌نام کرده و نوبت‌دهی شده بودند، امکان ثبت درخواست یک خودرو از چهار خودروی عرضه شده وجود خواهد داشت.

 

     

دیگر خبرها

  • انتقاد اوزونیدیس از هواداران: شما باید حامی بازیکنان باشید نه انتقادکننده
  • آتش سوزی مجتمع مسکونی در منطقه پردیسان قم
  • نجات جان ۱۵ نفر در آتش‌سوزی مجتمع مسکونی در قم
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • نجات جوان ٣٣ ساله پس از سقوط از کوه توسط آتش‌نشانان
  • سقوط مرگبار نوجوان ۱۶ ساله کاشانی از کوه
  • سقوط از کوه نوجوان ۱۶ ساله کاشانی را به کام مرگ کشاند
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • درخواست دادگاه لاهه برای پایان تهدید و ارعاب در خصوص جنگ غزه