Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سخنگوی سازمان آتش نشانی وخدمان ایمنی شهرداری تهران گفت:درحال حاضر هیچ لباس آتش نشانی وارداتی در گمرک‌های کشور وجود ندارد وفقط چند نردبان باقی مانده که آن‌ها نیز تا پایان سال ترخیص خواهند شد.

جلال ملکی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان اظهار داشت:درحال حاضر تعداد کمی نردبان در خاک ایران و در گمرگ است که درحال انجام کار‌های ترخیص آن‌ها هستیم و تا آخرسال و نهایتا تا آخرین فرودین ماه سال آینده ترخیص خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سوال که آیا لباس و تجهیزات آتش نشانی در گمرک باقی مانده که اجازه ترخیص به آن‌ها داده نشده باشد افزود:طبق آخرین آماری که به دستمان رسیده است هیچ لباس وتجهیزات آتش نشانی در گمرکات کشور باقی نمانده و همه تحویل داده شده و در اختیار سازمان است.


ملکی در ادامه با بیان اینکه درصورت بالا بودن کیفیت تجهیزات ایرانی حاضر هستیم که از آن‌ها استفاده کنیم افزود:چون حرفه‌ی آتش‌نشانی حرفه‌ای بسیار تخصصی است و خودرو‌ها و تجهیرات حفاظت فردی و دستگاه های تنفسی که در ایران تولید می‌شود کیفیت مناسب مثل نمونه خارجی را ندارد بیشتر از نمونه های خارجی استفاده می‌کنیم البته باید به این نکته نیز اشاره کنم که در تمام دنیا فقط چند کشور هستند که این لباس ها، تجهیزات، خودرو‌ها و دستگاه‌های تنفسی را با کیفیت بسیار بالا و خوب تولید می‌کنند و ما از آن‌ها در سازمان آتش نشانی تهران استفاده می‌کنیم. هرچند در بخش خودرو‌های غیرعملیاتی و حتی بخشی از خودور‌های عملیاتی سبک از برند‌های داخلی استفاده می‌کنیم.

سخنگوی سازمان آتش نشانی وخدمات ایمنی شهرداری تهران اضافه کرد:بعد از حادثه پلاسکو اتفاق‌های خوبی در تأمین تجهیزات آتش نشانی شهر تهران رخ داد و درحال حاضر ۳۵ نردبان فعال داریم که فقط تعداد کمی از آن‌ها در گمرک باقی مانده است.


وی با اشاره به اینکه انجمن بین‌المللی CTIF که یکی از معتبرترین و قوی‌ترین انجمن‌های آتش‌نشانی و ایمنی در دنیا به حساب می‌آید اجازه عضویت به آتش نشانان ایرانی را داده است افزود: این اتفاق برای جامعه آتش نشانان کشور بسیار مهم و مبارک است چرا که  تا چندسال پیش به هیچ کشوری از آسیا مثل ژاپن، کره، امارات و حتی چین  اجازه عضویت در این انجمن را نداده بودند. عضویت در این انجمن آیتم‌های بسیار سختی دارد.

ملکی گفت: تجهیزات و ایستگاه‌ها و تعداد پرسنل، تعداد آتش نشانان داوطلب، وجود دانشکده آتش نشانی، بهره مندی از علم روز و زمان رسیدن به محل حادثه جزو مواردی که برای عضویت در این انجمن بررسی می‌شود وسه سال قبل یک سال فرصت خواستیم و مستندات را جمع کردیم، از آن طرف نماینده‌های انجمن بین‌المللی CTIF به تهران آمدند و از دانشگاه آتش نشانی بازدید کردند، وسایل و امکانات را دیدند تا اینکه در نهایت خوشبختانه به عنوان اولین آتش نشان آسیایی به عضویت این انجمن درآمدیم.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در ادامه با بیان اینکه درحال حاضر در کشور و درمنطقه رتبه اول را داریم و جز برند‌های خوب و به روز در حوزه آتش نشانی به شمار می‌آییم اضافه کرد: کمیته فنی و کارگروه‌هایی که وجود دارند مدام در حال رصد نمایشگاه‌ها، محصولات کارخانه و علم روز هستند تا اگر مشخص شود وسیله‌ای جدید در حوزه آتش نشانی ساخته شده و ما آن وسیله را نداریم جلساتی را برگزار و پس از معرفی برند‌ها و تأمین مالی اقدام به خریداری این وسایل کنیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آتش نشانی ملکی سخنگو میزان نردبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۲۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: در دوران مشروطه بابت سوار شدن به اتوبوس از مسافر ۳شاهی کرایه می‌گرفتند. به‌تدریج استقبال مردم برای استفاده از این وسیله نقلیه جدید زیاد شد و چند تاجر دیگر هم چندین دستگاه اتوبوس‌ به ایران آوردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اتوبوس‌های شرکت کانادایی که اولین شرکت در این حوزه به حساب می‌آمد از نوع "برلیه" بود و مثل قطار به چند کوپه تقسیم می‌شد؛ دو کوپه اول و دوم مخصوص نشستن مسافران بود و کوپه آخر هم که عقب اتوبوس واقع می‌شد، برای سرپایی‌ها بود. دومین موسسه‌ای که عهده‌دار اداره اتوبوسرانی تهران شد، یک کمپانی روسی به نام "آفتو ایران" با اتوبوس‌های مدل بوسینگ بود و سومین موسسه هم شرکت "اسگل لاوی" آمریکایی با اتوبوس‌هایی از نوع شورلت بود که صندلی‌هایش برعکس صندلی‌های اتوبوس‌های موسسات گذشته که پشت سر هم بود، روبه‌روی هم قرار داشت.

جالب اینکه این موسسه به شیوه اتوبوسرانی شهرهای اروپایی اداره می‌شد و از نظر سازمان اداری و انتظامی، تقریبا شبیه اتوبوسرانی فعلی بود. آن دوران بلیت، داخل اتوبوس فروخته می‌شد و رانندگان، لباس مخصوص پوشیده و زنگار به ساق پا بسته و کلاه کاسکت به سر می‌گذاشتند.

اتوبوسرانی تهران تا سال۱۳۱۰ توسط شرکت‌های خارجی اداره می‌شد، ولی از اواخر این سال به مدیران ایرانی تحویل داده شد: «در مدت فعالیت آنها چندین خط به خطوط تهران اضافه شد، هرچند برخی اوقات مردم از نحوه خدمات‌دهی گله‌مند بودند. با توجه به این موضوعات در نهایت در سال ۱۳۳۵ دولت تصمیم گرفت برای یکپارچه‌سازی و ساماندهی وضعیت جابه‌جایی مسافران، نخستین شرکت واحد اتوبوسرانی را در چهاردهم تیرماه دایر کند.»

کد خبر 848042 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • دیگر چیزی از بخش کشاورزی و شیلات غزه باقی نمانده است
  • ورود نخستین محموله خودروهای هیبریدی به قشم
  • اصفهان؛ میزبان اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • گمرک پرویزخان رتبه نخست ترانزیت خارجی از مسیر ایران را کسب کرد
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • سقوط مرگبار نوجوان ۱۶ ساله کاشانی از کوه
  • سقوط از کوه نوجوان ۱۶ ساله کاشانی را به کام مرگ کشاند
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • سقوط از کوه نوجوان ۱۶ ساله را به کام مرگ کشاند