Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با بیان اینکه باید موارد ایمنی به شهروندان آموزش داده شود، گفت: یکی از بزرگترین مشکلات ما در شهر تهران کشف دیرهنگام حریق در شهر است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی داوری (مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران) در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه گفت: اولین سوالی که برای شهروندان مطرح می‌شود این است که آتش‌نشانی چقدر آمادگی لازم را برای مقابله با حوادث در شهر تهران دارد و این سوال درستی است چرا که باید هر روز بهتر از روز قبل باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان آتش‌نشانی موظف است با شرایط روز جامعه آمادگی خود را وقف دهد.

وی با بیان اینکه آتش‌نشانی از همان ابتدای تاسیس روز به روز خود را آماده‌تر می‌کند، گفت: معتقدم برای به روزرسانی سازمان آتش‌نشانی پایانی نمی‌توان متصور شد. شرایط امروز ما نسبت به پنج سال پیش متفاوت است. ما تا ۲۰ سال گذشته ساختمان بلندپایه نداشتیم و این فعالیت‌های گسترده اقتصادی در شهر انجام نمی‌شد. این تغییرات ایجاد شده در شهر باعث می‌شود که ما خودمان را به طور مداوم روزآمد کنیم.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی خاطرنشان کرد: آتش‌نشانی تهران تا قبل از انقلاب دارای ۱۱۸ ایستگاه در شهر تهران بود و امروز این تعداد به ۱۳۱ ایستگاه رسیده و البته فقط یک ایستگاه غیرفعال است و برای آماده‌سازی آن برای فعالیت مجدد هستیم. همچنین راه‌اندازی شش ایستگاه نیز در دستور سازمان قرار دارد که دو ایستگاه آن تا پایان سال و چهار ایستگاه تا سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و مجموع ایستگاه‌های فعال به ۱۳۶ ایستگاه در تهران در سال آینده خواهد رسید.

داوری با بیان اینکه آتش‌نشانی تهران یکی از قدرتمندترین سازمانهای آتش‌نشانی در منطقه است، گفت: ما هنوز با ایده‌آل فاصله داریم اما تلاش می‌کنیم به ایده‌آل برسیم. مهمترین موضوعی که باید در شهر باید به آن توجه شود این است که به ایمنی کمتر توجه می‌شود. هنگامی که یک حادثه رخ می‌دهد هر چقدر که سریع هم با آن مقابله کنیم اما خسارت بر جای می‌ماند. حتی گاهی اوقات عملیات هم می‌تواند عوارضی برای آن ساختمان داشته باشد اما مهمتر از اینکه چگونه مقابله می‌کنیم این است که از قبل از وقوع حادثه به ایمنی بپردازیم. افرادی که در ساختمان‌های بلند زندگی می‌کنند باید نسبت به ایمنی آگاهی کامل داشته باشند چراکه گاهی اوقات سرعت رشد و قدرت یک حادثه فراتر از توان مقابله است. بنابراین باید آگاهی لازم در خصوص ایمنی به شهروندان ارائه شود.

وی تاکید کرد: میزان آگاهی جامعه در خصوص ایمنی هنوز به وضعیت مطلوب نرسیده است. مردم باید از سازندگان و همچنین از ما ایمنی را مطالبه کنند. چند درصد از مردم ایمنی یک ساختمان را از مدیران یا سازندگانشان مطالبه می‌کنند. ما در سازمان آتش‌نشانی به تنهایی نمی‌توانیم ایمنی را در ساختمانها کنترل کنیم و مردم باید به ما کمک کنند. ایمنی، از فاکتورهایی است که به طور مداوم تغییر می‌کند و باید مطالبه‌گری در مردم تقویت شود.

وی ادامه داد: برای حفاظ فردی آتش‌نشانان سال گذشته ۲۰۰۰ دست لباس خریداری شد و امسال نیز ۱۰۰۰ دست لباس در آستانه ورود به سازمان آتش‌نشانی است و تا حدود دو ماه آینده نیز وارد خواهد شد. همچنین کیت حفاظت فردی و دستگاه‌های خاص برای نفوذ به حریق، همچنین خودروی تهویه، خودروهای پشتیبانی تنفسی نیز در حال اضافه شدن به سازمان آتش‌نشانی هستند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با اشاره به اینکه ما برای آموزش گروه‌های هدفی را در سازمان در نظر گرفته‌ایم، گفت: ساکنان برج‌های تهران از گروه‌های هدف سازمان هستند و محتوای آموزشی برای این گروه‌ها آماده شده است. این محتوای آموزشی شامل برنامه ۹۹۹ است که از سال گذشته به ساکنان برج‌های بلند ارائه می‌شود. در این طرح‌ها خلاصه‌وار موارد ایمنی برای شهروندان آموزش داده شده است.

داوری تاکید کرد: یکی از بزرگترین مشکلات شهر تهران کشف دیرهنگام حریق است. اگر از مردم بپرسید که این حریق چگونه مشخص شده است یا می‌گویند بوی دود را احساس کردند یا شعله‌های آتش را دیده‌اند اما هیچ‌کس نمی‌گوید دستگاه هشداردهنده حریق را اعلام کرده است و این نشان می‌دهد که حریق در موقع شروع کشف نشده است.

وی ادامه داد: شاید حریقی که در حسن‌آباد شکل گرفت یکی از دلایلش همین بود که دیر کشف شد و بیش از ۲۰ دقیقه از شروع آتش‌سوزی گذشته بود که اولین تماس با سازمان گرفته شد. در صورتی که شرایط برای حریق مهیا باشد، در کمتر از ۱۰ دقیقه آتش گسترش پیدا می‌کند. سازمان آتش‌نشانی وظیفه دارد بستر کشف سریع حریق را به شهروندان آموزش دهد اما مسئولیت کشف حریق را برعهده ندارد. در حریقی که در میدان حسن‌آباد شکل گرفت نیز اگرچه ایستگاه یک آتش‌نشانی در نزدیکی این محل است اما سه گروه حریق، نجات و پشتیبانی این ایستگاه در عملیات‌های دیگر حضور داشتند و پس از اعلام حریق در منطقه حسن‌آباد بلافاصله گروه جایگزین به محل حادثه اعزام شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آتش نشانی داوری مدیرعامل سازمان آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۷۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی پس از سقوط در ارتفاعات کرمان

  به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ، معاون سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان از نجات یک جوان ٣٣ ساله که پس از سقوط در لبه یک پرتگاه در ارتفاعات کوه‌های صاحب‌الزمان(عج) کرمان دچارحادثه شده بود خبرداد.

جمشید حسین‌خانی گفت: پس از اعلام سقوط فردی از ارتفاعات کوه‌های صاحب‌الزمان (عج) به ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی آتش نشانی کرمان، بلافاصله گروه امداد کوهستان سازمان آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شد.

وی افزود: در ادامه، با همکاری نیروهای جمعیت هلال‌احمر شهرستان کرمان و عوامل اورژانس حاضر در محل حادثه، عملیات انتقال و نجات مصدوم به‌صورت تخصصی آغاز شد.

حسینخانی، تصریح کرد: تیم تخصصی امداد و نجات سازمان آتش‌نشانی از ارتفاع، در کمترین زمان به محل سقوط فرد حادثه‌دیده که در لبه یک پرتگاه به ارتفاع ٣٠ متر بود رسیدند و پس از تثبیت، فرد حادثه‌دیده را به صورت تخصصی به پایین کوه و محل استقرار آمبولانس منتقل کرده و به عوامل اورژانس تحویل دادند.

وی، با بیان اینکه شهروندان هنگام رفتن به کوه تجهیزات و کفش مناسب به‌همراه داشته باشند افزود: باید با برنامه قبلی و با رعایت نکات ایمنی در کوه، به پیمایش و حرکت اقدام کنند و با برنامه‌ریزی دقیق در زمان‌بندی، از هرگونه اقدامی که احتمال بروز حادثه و ریسک دارد پرهیز شود.

دیگر خبرها

  • جزییات حریق در خیابان لاله‌زار تهران+ فیلم
  • جزییات حریق در خیابان لاله‌زار تهران
  • امداد رسانی پس از سقوط در ارتفاعات کرمان
  • نجات جوان ٣٣ ساله پس از سقوط از کوه توسط آتش‌نشانان
  • آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان صیاد شیرازی
  • تصاویری از بلایی که سیلاب شبانه بر سر اتوبان معروف تهران آورد
  • بلایی که سیلاب شبانه بر سر اتوبان معروف تهران آورد
  • گرفتار شدن ۳ خودرو در گل و لای اتوبان شهید خرازی
  • اطفای حریق انبار ذغال با تلاش و سرعت عمل آتش‌نشانان مشهدی
  • رهاسازی ۳۵ خودروی گرفتار در آب طی ۲۴ ساعت گذشته/ سقوط ۲ خودرو در کانال‌های آب و فوت یک نفر