Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - فائزه مومنی؛ مهدی داوری دولت‌آبادی درباره آخرین وضعیت پایش ایمنی بازار تهران به خبرنگار اقتصادآنلاین گفت: شرایط ایمنی بازار بسیار خاص است، از این جهت که میزان و حجم ناامنی‌ها در زمینه‌های مختلف بسیار زیاد و در عین حال فشرده است.

اوبا بیان اینکه در هرماه ما با آتش‌سوزی در بازار مواجه هستیم، ادامه داد: برای مثال سیستم برق مغازه‌ها چه در داخل و چه در خارج ملک دچار نقص بزرگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رفتارهای خطرزای مالکان از جمله انبارداری‌های غیراصولی به مشکلات ناشی از فرسودگی بازار اضافه شده و چالش‌ها را دو چندان کرده است.

او گفت که؛ اگر عزم ملی برای حل مشکلات بازار ایجاد نشود در نهایت باید احتمال وقوع حادثه‌ای مهیب هم از جهت مالی و هم جانی را داد.

داوری دولت‌آبادی همچنین درباره الزام شهرداری به مالکان برای ایمن‌سازی ساختمان‌ها نیز اظهار کرد: ضوابط ایمن‌سازی ساختمان‌های بالای شش طبقه وجود دارد و اجرایی هم می‌شود اما ضوابط ایمن‌سازی برای ساختمان‌های زیر 5 طبقه هرچند موجود است اما سازوکاری برای اجرای آن‌ها وجود ندارد.

رییس سازمان آتش‌نشانی گفت: در مبحث 22 مقررات ملی ساختمان به ضوابط ایمن‌سازی ساختمان‌ها پرداخته شده اما درعین حال متولی برای اجرای آن تعیین نشده است. باید نقش مالک و سایر مسوولان در ایمن‌سازی ساختمان مشخص شده و اگر هرکدام تخطی از اصول کردند با آن‌ها برخورد شود.

او همچنین از خرید هزار دستگاه تنفسی برای آتش‌نشانان تا پیش از پایان سال جاری خبر داده و گفت: همچنین هزار دست لباس دیگر تا دوماه آینده برای آتش‌نشانان خریداری می‌شود و برنامه‌ای برای تامین خودروهای مقابله با مواد خطرناک داریم.

رییس سازمان آتش‌نشانی گفت: تا پایان سال استفاده از پهباد و رباط را در سازمان آتش‌نشانی عملیاتی می‌کنیم، البته این اقدام به صورت آزمایشی است و کارکرد در حد وسیع ندارد.

به گفته رییس سازمان آتش‌نشانی؛ در مقررات جدید ساخت ساختمان‌های بلندمرتبه، ایجاد پدهای هلیکوپتر جزو الزامات شناخته شده و ابلاغ شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آتش سوزی آتش نشانی سازمان آتش نشانی مهدی داوری دولت آبادی ایمن سازی ساختمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۷۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه

ایسنا/گلستان دادستان گالیکش گفت: در پی فوت دو مسافر طی کمتر از ۱۰ روز در  آبشار لوه، مسیر دسترسی به این آبشار مسدود شد.

 سیدسعید جباری بعداز ظهر شنبه ۱۵ اردیبهشت در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: شهرداری صادق آباد و اداره منابع طبیعی این شهرستان ۱۰ روز فرصت دارند این مسیر و نقاط حادثه‌خیز  آن را ایمن‌سازی کنند و تا زمانی که کارشناسان ایمنی مسیر را تایید نکردند، ورود به این منطقه ممنوع است.

دادستان گالیکش افزود: در صورتی که تغییری در وضعیت امکانات و ایمنی این منطقه گردشگری ایجاد نشود و در اثر کوتاهی متولیان، مسافران صدمه ببینند، با مدیران دستگاه‌های متولی از باب ترک فعل، برخورد قانونی خواهد شد.

این مقام مسئول اضافه کرد: سال گذشته  با دستور دادستان گالیکش مسیر دسترسی به آبشار اول در لوه ایمن‌سازی شده بود و از امروز هم ایمن سازی مسیر دسترسی به آبشار دوم که مرتفع تر است، آغاز شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • مهار حریق در ساختمان ۴ طبقه شهرک پردیسان
  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • منتظر کاهش قیمت دلار باشیم؟
  • انفجار مهیب در بابل؛ ماجرا چه بود؟
  • انفجار مهیب در بابل؛ ماجرا چیست؟
  • مسیر آبشار لوه مسدود شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود