Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@03:52:21 GMT

چگونه چهارشنبه‌سوری ایمن داشته باشیم

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۲۲۳۷۱

چگونه چهارشنبه‌سوری ایمن داشته باشیم

ایسنا/زنجان مسئول آتش‌نشانی شهرداری خرم‌دره گفت: والدین در روز چهارشنبه‌سوری نباید کودکان، نوجوانان را تنها گذارند، زیرا هیجان، شور و شوق، کم‌توجهی به ایمنی و ریسک و خطر کردن، اقتضای سن و ویژگی آن‌ها است.

کیارش نظری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فرا رسیدن چهارشنبه‌سوری و استفاده برخی از جوانان از ترقه و مواد محترقه، عنوان کرد: برای پیشگیری از هرگونه حادثه احتمالی باید از روشن کردن آتش در داخل پارکینگ مسقف، نزدیک اتومبیل‌ها، زیر سیم‌های برق و کنار کیوسک‌های برق فشار قوی اکیداً خودداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: قبل از روشن کردن آتش، باید به یاد داشت حتماً یک خاموش‌کننده استاندارد (کپسول آتش‌نشانی پر و دارای تاریخ اعتبار) و شیلنگ متصل به شیر آب آماده داشته باشید تا در صورت سرایت آتش و یا از کنترل خارج شدن آن بلافاصله اقدام به خاموش کردن آتش به وسیله آب کرد.

این مسئول با تاکید بر این مطلب که از پریدن از روی آتش با چادر، مانتوی بلند، شال بلند و یا لباس گشاد جداً باید جتناب شود، تصریح کرد: اگر گوشه لباس آتش گرفت به هیچ وجه نباید دوید، زیرا این کار باعث رسیدن اکسیژن بیشتر به آتش شده و آن را شعله‌ورتر می‌سازد، پس به جای دویدن بر روی زمین خوابیده و آهسته روی زمین باید غلتید و با پتو، پالتو یا ... روی آتش لباس را پوشاند تا با جلوگیری از رسیدن اکسیژن، آتش خفه و خاموش شود.

نظری با بیان این مطلب که خاموش‌کننده استاندارد (کپسول آتش‌نشانی) و شیلنگ آب برای این زمان مفید است، ادامه داد: از انداختن شیشه آمپول و قوطی اسپری و ... در آتش باید اکیداً خودداری شود، زیرا با انفجار آن‌ها ترکش‌هایی تولید می‌شود که در صورت اصابت به چشم، صورت و ... صدمات غیرقابل جبرانی به وجود خواهد آورد.

مسئول آتش‌نشانی شهرداری خرم‌دره با تاکید بر اینکه از گذاشتن رنگ، تینر، فرچه‌های آغشته به رنگ و تینر، الکل، بنزین و هرگونه مواد سریع‌الاشتعال در بالکن و پشت بام باید جداً خودداری شود، زیرا امکان دارد یک «بالن آرزو» به هنگام خاموش شدن بر روی آن‌ها افتاده و حرارت باقی مانده بالن موجب اشتغال این مواد و در نتیجه بروز یک آتش‌سوزی ناخواسته شود.

وی با بیان اینکه سالمندان، بیماران قلبی، مادران باردار، نوزادان و ... در مقابل آلودگی صوتی و صداهای بلند و ناهنجار ترقه‌های خطرناک و پرصدا بسیار آسیب‌پذیرند پس باید آن‌ها را عزیز خود بدانیم و به آرامش و سلامت آن‌ها هم فکر کرده و از آلودگی صوتی شدید پرهیز کنیم تا موجب تشدید بیماری، سکته و ... یا عامل مرگ کسی نشویم، خاطرنشان کرد: با چهارشنبه‌سوری ایمن به استقبال نوروز ۱۴۰۰ برویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها زنجان چهارشنبه سوري چهارشنبه سوری آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۲۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • ترومای اجتماعی، طوفان خاموش
  • آلارم آیفون ممکن است شما را از خواب بیدار نکند
  • میقاتی دریافت رشوه از اروپا برای نگه داشتن پناهجویان سوری را تکذیب کرد
  • مهار آتش‌سوری انبار لاستیک در بلوار رحمت شرقی شیراز
  • سنتکام به کشتن کشاورز سوری به جای سرکرده القاعده اعتراف کرد + عکس
  • بازی استقلال انقدر بد بود که تلویزیون را خاموش کردم | تیم نکونام با این وضعیت به مشکل می خورد
  • اشغالگران در تلاش برای خاموش کردن صدای کرانه باختری هستند
  • نوای موسیقی خراسان خاموش شد
  • بازگشت هوای زمستانی به شهرهای استان خوزستان و خاموش شدن کولرها